Haberler

Kandıra’da kaybolan epilepsi hastasından acı haber

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde Pembe Kayalar bölgesinde arkadaşları ile birlikte piknik yapmaya gelen epilepsi hastası Müslüm Hızal (30), dün öğle saatlerinde kaybolmuştu.

Müslüm Hızal’ın (30) cansız bedeni, kaybolduğu bölgeye yakın deniz dibinden Jandarma dalgıç ekiplerince çıkarıldı.

Kandıra’daki Kefken Pembe Kayalar bölgesine dün arkadaşları ile birlikte pikniğe gelen Müslüm Hızal, dün saat 15.00 sıralarında kayboldu.

İddiaya göre, arkadaşları piknik alışverişi için markete giderken epilepsi hastası Müslüm Hızal (30), ateş yapmak için bölgede kalmıştı. Arkadaşları alışverişten döndükten sonra bulamayınca Jandarma’yı aradı. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Daha sonra aramaya AKUT ekibi ve Sahil Güvenlik ekipleri de katıldı. Gece olmasıyla birlikte aramalara ara verildi.

Dün gece taranan bölgelerde tekrar çalışma yapan ekipler, AFAD’ın Sakarya ve Bursa’dan getirilen özel eğitimli iz sürme köpeklerle birlikte yaklaşık 6 kilometre çapındaki bir alanı didik didik aradı. Aramalardan sonuç çıkmayınca aramalar denizde yoğunlaştı.

İhbarı üzerine gelen dalgıçların kayalık alanın alt kısmında yaptığı çalışmalarda Müslüm Hızal ölü bulundu. Hızal’ın denize düştüğü, akıntı ile kayalıkların altına sürüklendiği tahmin ediliyor.

Müslüm Hızal’ı (30) arama kurtarma çalışmalarından görüntüler

Müslüm Hızal’ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.